Toggle

Range Rover Evoque

Design geïnspireerd door de energie van de grootste wereldsteden. Het elan van een totaal nieuwe generatie. Gedurfd en compromisloos. Uniek en origineel.

Kenmerken

Met een uitstraling die toont dat dit model overal op is berekend. De toekomst vertaald naar fantastische realiteit.

Absoluut eigentijds, met een sportief, dynamisch silhouet: de Range Rover Evoque creëert een nieuwe, eigen klasse. Kenmerken zijn een innovatieve interpretatie van klassieke Range Rover ontwerpelementen, inclusief de in de voorspatborden doorlopende motorkap, het ‘zwevende’ dak en de robuuste houding met de wielen op de hoeken van de auto. Nieuwe elementen zijn de de oplopende taillelijn, die een krachtig schouderprofiel vormt over de gehele lengte van de auto, en de unieke, aflopende daklijn. Deze versterkt de sportieve uitstraling en wordt geaccentueerd door de zwarte dakstijlen. Met een zelfverzekerde houding die onder meer spreekt uit de krachtige, horizontale designlijn van karakteristieke koplampen en geperforeerde twee lamellen-grille. 

Zorgvuldig gecreëerd door Range Rover ontwerpers, met meer mogelijkheden voor individuele expressie.

Om elke rit nog persoonlijker te maken. Dit is de authentieke Range Rover beleving – in compact formaat.

Het spraakmakende exterieurdesign straalt een overtuigend gevoel van luxe uit door precieze productiekwaliteit, gebruik van oogstrelende metallic afwerkingen en geraffineerde details. Voorbeelden zijn de louvres in de motorkap van de Range Rover Evoque Coupé, de luchtuitlaten in de voorspatborden, de juweelachtig sprankelende koplampen en achterlichten – met LED signatureverlichting* – en de spits toelopende richtingaanwijzers.

De geavanceerde verlichtingstechnologie van de Range Rover Evoque biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar vormt bovendien enkele van de meest opvallende designelementen van de auto. Innovatieve LED-technologie creëert de unieke vormgeving van de dagverlichting in de koplampen en het complexe 3D-bloembladdesign in de achterlichten.

Meer informatie over de Range Rover Evoque kunt u vinden in onze PRIJSLIJST en BROCHURE

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur