Toggle

Range Rover Sport

De snelste, meest wend- en handelbare land rover ooit

Kenmerken

MAAK KENNIS MET DE  NEW RANGE ROVER SPORT

De krachtige, atletische houding en de karakteristieke, aflopende daklijn verlenen  deze auto een nadrukkelijk sportief karakter. Deze dynamische uitstraling wordt  geaccentueerd door de nieuwe, ranke, in de flanken doorlopende LED-koplampen en de richtingaanwijzers met animatie.

Dankzij zijn fantastische prestaties op de weg en toonaangevende all-terrain-capaciteiten vormt deze auto een klasse op zich. Het sportieve design straalt zelfvertrouwen uit en wordt aangevuld door een nog hoger niveau van rijdynamiek en naadloos geïntegreerde technologie. Met zijn uitgebreide motorenprogramma en lichte aluminium monocoque-carrosserie biedt hij snellere en nog geraffineerdere prestaties.

De nieuwe en uiterst efficiënte PHEV-uitvoering (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) combineert dat met de voordelen van een fluisterstille elektrische aandrijflijn,  waarmee de Range Rover Sport beantwoordt aan de toenemende vraag naar  auto's met hybride aandrijving.

Daarnaast biedt de introductie van nieuwe technologie, inclusief Touch Pro Duo infotainmentsysteem, 12,3" Interactive Driver Display en full-colour Head-Up Display een nog luxueuzere en actievere rijbeleving voor bestuurder en passagiers.

Configureer uw Range Rover Sport. 

 

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur