Toggle

Range Rover

De nieuwe Range Rover is de meest capabele en luxueuze Range Rover ooit en versterkt daarmee zijn positie als de beste en meest verfijnde SUV ter wereld.

Kenmerken

“Een Range Rover van de volgende generatie ontwerpen, een model dat al meer dan veertig jaar enorm succesvol is, betekende ook de verantwoordelijkheid om het DNA van dit icoon te behouden. Bij onze ontwerpstrategie vormden vier elementen het uitgangspunt: luxe, duurzaamheid, relevante functionaliteit en begeerlijkheid. Het resultaat is een compleet nieuwe Range Rover – verfijnd en modern – ontworpen voor een nieuw tijdperk. Een Range Rover met ongeëvenaarde kenmerken, voortgekomen uit zijn unieke voorgangers.”

Het zwevende dak, de imposante grille, de in de voorspatborden doorlopende motorkap en de karakteristieke koplampvorm zijn allemaal bekende Range Rover ontwerpelementen. Maar een nadere blik verraadt subtiele verschillen; het nieuwe silhouet heeft een licht aflopende daklijn en is ronder en vloeiender gevormd, met een gestroomlijnder, aërodynamischer profiel als resultaat.

Uitzonderlijk grote aandacht voor detail heeft de interieurambiance en rijbeleving een weldadig gevoel van kalmte en welzijn gegeven. Er is weinig dat de aandacht afleidt van het rijden. Het dashboard is puur en intuïtief gevormd, opbergcompartimenten zijn nagenoeg onzichtbaar totdat ze worden geopend en slim ruimtegebruik houdt het interieur vrij van losse spullen.

Het interieur is uitgevoerd in de fijnste materialen, inclusief prachtig leder, hout en fraai metaal voor de finishing touch. Voor achterpassagiers is rijden nog plezieriger geworden dankzij extra ruimte achterin, elektrisch verstelbare achterbankleuning en onafhankelijke klimaatregeling. De optie Executive Class Seating biedt daarnaast twee individuele, elektrisch verstelbare zitplaatsen met fraaie middenconsole.

Qua dynamiek is de nieuwe Range Rover een openbaring. Terrain Response® 2 maakt de volledige capaciteiten van de auto nog beter beschikbaar voor de bestuurder. Deze tweede generatie van Terrain Response® analyseert zelf de actuele ondergrond en rijomstandigheden, en selecteert automatisch de meest geschikte instellingen van de verschillende voertuigsystemen voor die betreffende condities.

Configureer uw Range Rover. 

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur