Toggle

Jaguar en Land Rover hebben hun nieuwe merchandise collectie gelanceerd.

Jaguar en Land Rover hebben hun nieuwe merchandise collectie gelanceerd. Waar bij Jaguar het dynamische ontwerp van de auto als uitgangspunt werd genomen, is de collectie van Land Rover geïnspireerd op avontuur en een typisch Brits gevoel voor stijl. Beide collecties bevatten geschenken, kleding en (reis)accessoires en zijn vanaf nu te bestellen bij de Jaguar- en Land Rover-dealers.

Knipoog naar rijke sportgeschiedenis van Jaguar
De collectie van Jaguar bevat onder andere een collectie hardcase koffers in vier maten. De koffers, die gebruikt kunnen worden tijdens zakelijke reizen, korte vakanties en lange reizen, zijn gemaakt van ultrasterk polycarbonaat en voorzien van iconische Jaguar-details. De Heritage-collectie bestaat uit kleding en (reis)accessoires met een knipoog naar de rijke sportgeschiedenis van Jaguar. De items zijn gemaakt van de beste materialen en voorzien van uniek race-striping details. Speciaal voor Jaguar maakte Montegrappa de Jaguar Portfolio-pen, een premium vulpen met subtiele details die ook terug te vinden zijn in de auto's van Jaguar.

Land Rover: ‘Above and Beyond’
Nieuw in de collectie van Land Rover is de Land Rover Trike, het ideale speelgoed voor kinderen in de leeftijd van twee tot vijf jaar. De avontuurlijke Land Rover Heritage-collectie bevat onder andere rugzakken, een canvas weekendtas, hoeden en sjaals. Alle items zijn ontworpen volgens het 'Above and Beyond'-principe van Land Rover. Ook de Land Rover-collectie bevat een pen. Deze 'Above and Beyond'-pen is gefreesd uit massief aluminium en weerspiegelt het robuuste karakter van een Land Rover. De pen kan ondersteboven, onder water en bij extreme temperaturen worden gebruikt en is zelfs sterk genoeg om overheen te rijden.

Beide collecties zijn te bestellen bij ons te bestellen.