Toggle

Ruitreparaties voor uw Land Rover

Vervelend, toch? Zo'n sterretje in uw voorruit.

Gelukkig hoeft u daarvoor niet naar een universeel autoruitschadebedrijf. Integendeel: in onze werkplaats zijn wij als officiële Land Rover dealerbeter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Want wij volgen exact de juiste procedures van Land Rover en gebruiken alleen de specifiek voorgeschreven materialen, zodat uw herstelde of nieuwe ruit altijd zijn sterkte behoudt.

Dat is belangrijk, want de ruiten van een Land Rover zijn belangrijk voor de stijfheid en sterkte van de carrosserieconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie.

Snelle reparatie

Bij kleine beschadigingen, zoals een barstje of een ster, kan de ruit vaak eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar worden gerepareerd met een speciale hars. Het is wel zaak dat u dit zo snel mogelijk laat repareren om doorscheuren of indringen van vocht te voorkomen.

Graag zijn wij u van dienst voor het repareren van uw ruit. Bovendien kunnen wij de financiële afwikkeling rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar, dat is wel zo gemakkelijk.

Vervangen

Kan de ruit van uw Land Rover niet meer worden gerepareerd, dan kunnen wij volgens fabrieksvoorschrift een nieuwe ruit monteren in uw auto. Uiteraard met originele Land Rover materialen om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien bent u gegarandeerd van de juiste tint in uw voorruit.

Afspraak maken