Toggle

Herstel van schade aan uw Land Rover

In het drukke verkeer van tegenwoordig is de kans op (parkeer)schade helaas altijd aanwezig. Schade aan uw Land Rover die veelal te wijten is aan andere weggebruikers en die u natuurlijk weer zo snel mogelijk wilt zien verdwijnen.

Gelukkig zijn onze Land Rover specialisten daarvoor perfect opgeleid.

U mag echt naar ons komen voor de reparatie

Als officiële Land Rover dealer kunnen wij u ook terzijde staan bij de afwikkeling van uw autoschade. Zo kunnen wij de taxatie en de financiële afwikkeling voor u verzorgen. Veel verzekeringsmaatschappijen suggereren zelf een schadeherstelbedrijf. Maar dat is geen veplichting: u mag zelf kiezen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Daarbij heeft een officiële Land Rover dealertoch altijd net iets meer ervaring met uw auto dan een universeel herstelbedrijf.

Bij schadereparatie aan een Land Rover is het belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt hersteld. Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van Land Rover op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Alleen zij kunnen garanderen dat uw auto na de reparatie weer even fraai en - zo mogelijk nog belangrijker - weer even veilig is als vóór het ongevaI.

Wij zijn een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf waardoor wij uw Land Rover weer in topconditie kunnen brengen.

Wij maken het u gemakkelijk

U wordt niet elke dag geconfronteerd met schade aan uw auto. Gelukkig maar! Het is dus ook logisch dat u niet op de hoogte bent van alle procedures van verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven. Dit nemen wij u dan ook graag uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan belangrijkere zaken kunt besteden.

De voordelen voor u op een rij:

  • Wij nemen u graag de volledige afwikkeling van het schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij uit handen, inclusief taxatie en financiële afhandeling.
  • Wij garanderen dat de restwaarde van uw auto blijft behouden na reparatie.
  • Opdat uw mobiliteit tijdens het schadeherstel is gegarandeerd, bieden wij u graag verschillende mogelijkheden van vervangend vervoer aan.
  • Een door Land Rover erkend schadeherstelbedrijf maakt uitsluitend gebruik van originele Land Rover onderdelen en materialen bij de reparatie van uw auto, zodat uw auto geheel volgens de richtlijnen van de fabriek wordt hersteld.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers, waarbij de exacte normen van Land Rover in acht worden genomen.

U behoudt uw garantievoorwaarden

Doordat originele Land Rover onderdelen, materialen en reparatiemethoden worden toegepast, garanderen wij bij een Land Rover met fabrieksgarantie dat zowel de 6 jaar carrosseriegarantie als de 3 jaar lakgarantie onverminderd van kracht blijven. En ook op de schadereparatie zélf hebt u uiteraard Land Rover garantie.

Afspraak maken