Toggle

Spot repair en reconditioning van uw Land Rover

De conditie van uw Land Rover wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur.

Een auto die regelmatig optisch wordt onderhouden vertegenwoordigt een grotere waarde dan een auto die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Land Rover hoog wil houden.

Reconditioning

Een reconditioning van uw Land Rover houdt in dat wij uw auto grondig wassen, polijsten en in de was zetten. Het interieur stofzuigen wij met een industriële stofzuiger en vlekken in de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Wij geven ook de lichtmetalen velgen en de kunststofdelen van uw Land Rover een schoonmaakbehandeling en besteden extra aandacht aan ruiten en banden.

Uw auto ziet er hierna niet alleen als nieuw uit, hij voelt ook zo aan. Bovendien komt dit ten goede aan de restwaarde van uw Land Rover; belangrijk voor het moment van inruil of verkoop.

Spot repair

Kleine beschadigingen aan uw Land Rover, bijvoorbeeld door steenslag of door een portier van een naast u geparkeerde auto, kunnen met spot repair worden hersteld. Onzichtbaar en snel.

Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. Gegarandeerd.

Afspraak maken