Toggle

Onderhoud aan uw Land Rover

Tijdens het gebruik wordt uw Land Rover blootgesteld aan voortdurend wisselende rij- en weersomstandigheden. Om te garanderen dat uw auto is berekend op deze wisselende belastingen en goed blijft presteren, is regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschrift van groot belang.

Verhoog de waarde van uw auto

Wilt u straks uw Land Rover inruilen voor een nieuwer model? Of wilt u hem verkopen? Dan speelt (de wijze van) onderhoud van uw auto uiteraard een grote rol bij de waardebepaling: een Land Rover in topconditie heeft een hogere restwaarde. Bovendien geeft een volledig, door een officiële Land Rover dealer, ingevuld onderhoudsboekje kopers een gerust gevoel.

Onderhoud door Land Rover monteurs

Ons werkplaatspersoneel bestaat uit ervaren autotechnici die allen, van hoog tot laag, uitgebreide en specifieke trainingen hebben doorlopen bij Land Rover zelf. Bovendien werken ze bijna uitsluitend aan Land Rovers, zodat ze volledig op de hoogte zijn van alle 'ins and outs'. U kunt uw auto dus niet in betere handen achterlaten dan die van onze autotechnici.

Diagnoseapparatuur en originele onderdelen

Voor onderhoud en reparatie aan uw Land Rover speelt naast mechanische werkzaamheden de elektronica een steeds grotere rol. Bijna alle processen in uw Land Rover worden immers elektronisch gestuurd. Voor het stellen van de juiste diagnose bij storingen en problemen in deze elektronische managementsystemen is geavanceerde apparatuur noodzakelijk.

Speciale diagnoseapparatuur van Land Rover en unieke Land Rover gereedschappen helpen ons om snel en adequaat te achterhalen wat er aan de hand is en dit op de juiste wijze te herstellen.

Afspraak maken