Toggle

Service Adviseur Jaguar & Land Rover | Cito

Als Service Adviseur bij Automobielbedrijf Cito ben je verantwoordelijk voor het contact met de klanten die hun Jaguar of Land Rover komen brengen voor onderhoud of reparatie.

Als een ware gastheer/vrouw ontvang en behandel je de klanten. Je luistert naar hun wensen en checkt de informatie van de auto. Dit vertaal je in een duidelijk reparatieadvies voor de klant en voor de monteur. Je bent een spin in het web en zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook gedaan wordt.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die van aanpakken houdt en zijn/haar eigen werkzaamheden goed kan plannen. Je bent communicatief sterk en klantgericht, ook op de momenten dat het druk is. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze relaties van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen. Administratief ben je sterk.

Wat bieden wij jou?

Naast een uitdagende en afwisselende baan, kom je te werken in een open, laagdrempelige en gezellig organisatie. Natuurlijk hoort bij deze functie een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden!

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Mail dan je CV samen met een korte motivatiebrief en foto naar sollicitatie@cito-jlr.nl t.a.v. de HRM afdeling.