Toggle

Discovery Sport

De meest veelzijdige compacte SUV

Kenmerken

Discovery Sport PHEV

Met een elektrische actieradius tot 55 km is de Discovery Sport P300e PHEV perfect uitgerust om vrijwel al uw ritten volledig elektrisch te rijden. Voor langer woon-werkverkeer en weekend-avonturen naar verre bestemmingen kunt u vertrouwen op de flexibiliteit van de benzinemotor. Zo krijgt avontuurlijk rijden een nieuwe lading. 

INNOVATIE

Land Rover ontwikkelt continu nieuwe motortechnologieën om brandstofverbruik en emissies te reduceren, zonder dat dit ten koste gaat van prestaties of rijgedrag. Voorbeelden zijn het Stop/Start-systeem dat de motor stopt wanneer deze niet nodig is, Hybride-aandrijving die maar liefst 700 Nm koppel ontwikkelt, en nieuwe lichtgewicht- en transmissie-opties voor alle modellen.

PRESTATIES OP DE WEG

Op de weg maakt Land Rover technologie, zoals Adaptive Cruise Control, ontspannen rijden van lange afstanden mogelijk. Adaptive Dynamics biedt een optimale balans tussen rijcomfort en controle en Torque Vectoring zorgt voor een soepel, gecontroleerd bochtgedrag. Samen dragen ze bij aan een geraffineerd en evenwichtig rijgedrag.

OFFROAD-CAPACITEITEN

Alle Land Rover modellen zijn uitgerust met technologie die u in staat stelt om het meest uitdagende terrein te verkennen. Van het originele Terrain Response, dat het rijgedrag aanpast aan de ondergrond, tot Hill Descent Control, waarmee u veilig steile hellingen kunt afdalen, blijven Land Rover modellen de beste capaciteiten in de autowereld bieden.

BESTUURDERONDERSTEUNENDE SYSTEMEN

Met Blind Spot Monitor om u te waarschuwen voor inhalende auto's aan weerszijden, een programma Park Assist-technologieën die parkeren gemakkelijker maken, en Speed Limit Alerts waarmee u sneller op snelheidsbeperkingen kunt reageren, zorgen de bestuurderondersteunende systemen dat u zich nog beter op het rijden kunt concentreren.

COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK

Met state-of-the-art verwarmings- en airconditioningsystemen om te zorgen dat iedereen aan boord zich comfortabel voelt, ongeacht het weer, en verschillende Keyless-systemen om uit te kiezen, verwennen Land Rovers u met alle comfort.

INFOTAINMENT

Land Rover infotainment-technologie biedt state-of-the-art entertainment en informatie door de hele auto en op uw smartphone. InControl Connect apps verbinden u veilig met uw auto, een selectie van touchscreen-schermen bieden zowel functionaliteit als entertainment, en MeridianTM audiosystemen bieden muziek van concertzaal-kwaliteit.

Configureer uw Discovery Sport. 

Opties en uitrusting
Land Rover Discovery Sport

PHEV

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur