Toggle

New Range Rover Sport

De derde generatie van de luxe performance-SUV van Land Rover is de meest begeerlijke, technologisch meest geavanceerde en meest capabele tot nu toe. 

Kenmerken

MAAK KENNIS MET DE NEW RANGE ROVER SPORT

Het is zover. De spraakmakende New Range Rover Sport is gearriveerd! Het subtiele design dat kracht en élégance uitstraalt, de modernistische luxe in het interieur, de vele exclusieve technologieën… Dit is ‘next level’. Tijdens een bezoek leert u de New Range Rover Sport pas echt goed kennen. Interesse? Plan nu uw bezoek en kom langs in onze showroom.

De derde generatie van de luxe performance-SUV van Land Rover is de meest begeerlijke, technologisch meest geavanceerde en meest capabele tot nu toe. Hij combineert, dankzij een niet eerder bij een Land Rover toegepaste combinatie van geavanceerde ondersteltechnologieën, indrukwekkende prestaties zowel op de weg als in extreem terrein.

Configureer uw New Range Rover Sport. 

 

 

 

Opties en uitrusting
Land Rover New Range Rover Sport

Dynamic Air Suspension met instelbaar volume – een Range Rover primeur – en actieve schokdempers bieden een nieuw niveau van wendbaarheid, controle en balans. Stormer Handling Pack combineert All-Wheel Steering, Dynamic Response Pro, Electronic Active Differential met Torque Vecoring by Braking en instelbare programma’s.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur