Toggle

New Range Rover

Ongeveënaarde verfijning en luxe!

Kenmerken

De langverwachte New Range Rover is aangekomen in onze showroom. U hebt er al veel over gehoord en gelezen. Dit is een echte game changer. En nu kunt u zijn vooruitstrevende design, het geraffineerde en luxueuze interieur, en de vele exclusieve technologieën zelf ervaren.

Echte leiders schrijven geschiedenis. Ze dromen groter, werken harder. Ze veranderen mogelijkheden in successen en creëren een nalatenschap die zijn sporen achterlaat. De Range Rover is een leider. Als eerste luxueuze SUV zorgde hij voor een transformatie in de wereld van verfijnd rijden. Ruim 50 jaar later bouwt de New Range Rover voort op die ongeëvenaarde prestatie. Met een inspirerend design en nog hogere niveaus van élégance, exclusiviteit en luxe zet dit model opnieuw de maatstaf in zijn klasse.

ONDERSCHEIDEND DESIGN

De Range Rover vormt het summum van progressieve luxe. Zijn proporties zijn esthetisch, gracieus, verfijnd en geraffineerd. Het minimalistische design is vrij van overbodige details, wat resulteert in een moderne vormgeving met een charismatische charme. Dit is de meest verleidelijke Range Rover ooit.

UITSTRALING EN KARAKTER

De moeiteloos moderne interpretatie van de Range Rover-vorm integreert naadloos in een direct herkenbaar silhouet. Overal ter wereld weet iedereen direct welke auto van wereldklasse u rijdt.

HOUDING EN BALANS

Het imposante front van de Range Rover straalt een karakter van ongeëvenaarde klasse en superieure verfijning uit. Dit wordt extra gecontrasteerd door zijn minimalistische, moderne details. De 23" lichtmetalen velgen*, voor het eerst beschikbaar op een Range Rover, versterken de perfecte proporties en de onmiskenbare visuele balans van de auto.

STRAK EN ESSENTIEEL

Een onderscheidend design van unieke klasse, extra gedefinieerd door de doorlopende flanklijn, accentueert de krachtige, prachtig vormgegeven carrosserie van de Range Rover. Verzonken elementen, strakke paneelvlakken, naadloos geïntegreerde details en achterlichten die verborgen blijven totdat ze worden ingeschakeld verrijken de designfilosofie met nieuwe niveaus van emotionele betrokkenheid.

VIJF OF ZEVEN ZITPLAATSEN

Twee carrosserie-uitvoeringen, Standard Wheelbase en Long Wheelbase, bieden luxe van absolute topklasse voor vijf of zeven volwassenen, waarbij het onmiskenbare Range Rover silhouet en de Command Driving Position behouden zijn gebleven.

INTUÏTIEF EN RELEVANT

De Range Rover heeft een modern en verfijnd interieur met een zorgvuldig minimalistisch karakter. Het is uitgevoerd in hoogwaardige en goed aanvoelende materialen en wordt ondersteund door een intuïtieve visie op relevante technologie. Geen enkel detail is over het hoofd gezien. Niets is voor de show.

DETAILS EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

Elegante, verfijnde oppervlakken en de allerbeste materialen creëren een oase van rust, waarin luxe en welzijn perfect zijn gecombineerd. Het programma duurzame en modern-technische bekledingsmaterialen omvat voor het eerst ook een combinatie van hoogwaardig Ultrafabrics™ en Kvadrat™ premium stof voor stoelbekleding en interieur. Natuurlijk houtfineer en metalen details* zijn met de grootste precisie in het interieur geïntegreerd.

VERFIJNING EN LUXE

De Range Rover maakt van elke reis een feest, dankzij de combinatie van moderne luxe en ongeëvenaarde verfijning. Zodra u uw Range Rover nadert, komen de verzonken, uitklapbare portiergrepen tevoorschijn. Intelligente, elektrisch bediende portieren* met Soft Door Close zetten de toon voor een ongeëvenaarde rijbeleving.

RUST EN STILTE

Het nieuwe Meridian™ Signature Surround Sound-audiosysteem biedt Active Noise Cancellation, dat – als eerste ter wereld – wordt verzorgd via luidsprekers in de hoofdsteunen om stille zones te creëren. In combinatie met akoestisch gelaagd glas voor voorruit en (afhankelijk van de uitvoering) zijruiten zorgt dit voor een geluidsarm toevluchtsoord te midden van de rumoerige buitenwereld.

 

Configureer uw Range Rover.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur