Toggle

New Discovery

REVOLUTIONAIR NIEUW DESIGN. VINDINGRIJKE VEELZIJDIGHEID. EN ONGEËVENAARDE LAND ROVER CAPACITEITEN.

Kenmerken

MEER RAFFINEMENT

Vorm, functie en onvergelijkbaar hoge niveaus van finesse zijn samengebracht om een van Land Rover's meest aansprekende auto's ooit te ontwikkelen. Het exterieurdesign betekent een revolutie in de vormtaal van de volgende generatie van de Discovery en introduceert een nog hoger niveau van raffinement. De prachtig afgewerkte en gevormde oppervlakken stralen een ongekende finesse uit.

HOOGWAARDIG AFGEWERKTE DETAILS

Het bijzonder aantrekkelijke interieur biedt een nieuwe definitie van klassieke Discovery designelementen, inclusief het markante gebruik van krachtige horizontale en verticale lijnen die samenkomen in het dashboard. Het gebruik van materialen als premium leder en authentieke houten en metalen afwerkingen, gecombineerd met superieur vakmanschap en precisie, creëert een interieur met een sfeer van moderne, beschaafde verfijning.

GLAZEN PANORAMADAK

Het optionele panoramadak draagt bij aan het gevoel van licht en ruimte in het interieur, ook voor de derde zitrij. Het geharde glas heeft een donkere tint om het interieur koeler te houden. Voor extra privacy of schaduw is een elektrisch bedienbare zonwering aanwezig.

ZEVEN VOLWAARDIGE ZITPLAATSEN MET INTELLIGENT SEATING

De zeven volwaardige zitplaatsen in de nieuwe Discovery zijn toonaangevend in comfort en veelzijdigheid. Met de optie Intelligent Seat Fold kunt u de tweede en derde zitrij configureren via schakelaars in de bagageruimte of via het touchscreen. Met de InControl Remote app voor uw smartphone kunt u de zitplaatsen op afstand configureren.

MERIDIAN AUDIO

Land Rover heeft samengewerkt met Meridian, wereldwijd een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige audiotechnologie en digital sound processing, om geavanceerde audiosystemen met 10 of 14 luidsprekers te ontwikkelen voor de nieuwe Discovery. Beide systemen zijn uitgerust met Dynamic Volume Control dat elk ongewenst geluid compenseert dat in het interieur wordt gedetecteerd.

Configureer uw New Discovery.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur