Toggle

New Defender

Het icoon opnieuw gedefineerd: New Land Rover Defender 

Kenmerken

Dit is de nieuwe Land Rover Defender. Het icoon dat opnieuw uitgevonden is. De New Defender is innovatief, robuust en vormt dankzij zijn capaciteiten de benchmark in zijn klasse.

De New Land Rover Defender is klaar voor het avontuur. Hij komt op plekken waar andere auto’s moeten opgeven. Het karakteristieke uiterlijk van de iconische Defender is vertaald naar een modern ontwerp dat robuust oogt, maar tegelijkertijd rijplezier uitstraalt. Dankzij vier Accessory Packs en een uitgebreid assortiment individuele accessoires kunnen klanten de New Defender volledig personaliseren. 

In zeventig jaar tijd heeft Land Rover wereldwijd de harten van ontdekkingsreizigers, hulporganisaties en avonturiers veroverd. De Defender heeft zich in de extreemste omstandigheden bewezen. De New Defender completeert het Land Rover-gamma, dat verder bestaat uit de Discovery familie (Discovery en Discovery Sport) en de Range Rover familie (Evoque, Velar, Sport en Range Rover). 

Karakteristiek design
Land Rover vertaalde de karakteristieke designkenmerken van de iconische Defender naar de eenentwintigste eeuw. De krachtige uitstraling en de typische glaspanelen in het dak dragen bij aan het moderne uiterlijk van de New Defender. Daarentegen grijpen de korte overhang, Alpine-ruiten, zijwaarts opende achterdeur en het separaat gemonteerde reservewiel terug op het verleden. Zij maken de New Defender direct herkenbaar als een echte Land Rover. 

Gerry McGovern, Chief Design Officer, Land Rover, zegt: “The new Defender is respectful of its past but is not harnessed by it. This is a new Defender for a New Age. Its unique personality is accentuated by its distinctive silhouette and optimum proportions, which make it both highly desirable and seriously capable – a visually compelling 4x4 that wears its design and engineering integrity with uncompromised commitment.” 

Het no-nonsense karakter van de originele Defender is terug te zien in het moderne interieur waarin structurele elementen en verstevigingen zichtbaar zijn. Innovatieve technologieën zoals de transmissiebediening op het dashboard maken het mogelijk om tussen de twee voorstoelen een extra ‘Jump Seat’ te plaatsen, net zoals in de oorspronkelijke Land Rover Series.

Speciale uitvoeringen

DEFENDER V8

Een echte rijdersauto en de krachtigste en snelste Defender ooit gebouwd. De gaskleprespons van de Defender V8 is afgestemd om zowel de offroad-controle als het onroad-karakter te optimaliseren. De V8-motor met 386 kW/525 pk en een koppel van 625 Nm kan de Defender 90 in slechts 5,2 seconden van 0-100 km/h laten accelereren en maakt een topsnelheid van 240 km/h mogelijk.

Beschikbaar als 90 en 110.

DEFENDER V8 CARPATHIAN EDITION

De Defender V8 Carpathian Edition heeft dezelfde offroad-controle en hetzelfde onroad-karakter als de Defender V8. De verschillen betreffen de designkenmerken van het exterieur, waaronder de exclusieve combinatie van Carpathian Grey lak en Satin beschermfolie, samen met de achterdeur en motorkap in contrastkleur.

Beschikbaar als 90 en 110. 

DEFENDER XS EDITION

De Defender XS Edition is beschikbaar in Gondwana Stone, Hakuba Silver, Santorini Black of Silicon Silver. Deze karakteristieke uitvoering heeft onderste flanklijsten en wielkasten in carrosseriekleur, en 20" 5-Split Spoke 'Style 5095' lichtmetalen velgen in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish.

Beschikbaar als 90 en 110. 

Configureer uw Defender. 

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur