Toggle

Range Rover Velar

DE AVANT-GARDE RANGE ROVER

Kenmerken

MAAK KENNIS MET EEN NIEUW SOORT RANGE ROVER

Voortdurende aandacht voor design, techniek en toonaangevende technologie creëert Land Rover met de New Range Rover Velar een nieuwe dimensie in glamour, moderniteit en élégance. Een auto met een krachtige belevingswereld, een rijke stamboom en ongeëvenaarde capaciteiten. De New Range Rover Velar slaat een nieuwe weg in.

EEN TOONBEELD VAN EXTERIEURDESIGN

Geraffineerd. Intelligent. Geavanceerd. Verfijnde prestaties en superieure élégance zijn op briljante wijze met elkaar gecombineerd in dit toonaangevende voorbeeld van hedendaags Brits design. Optimale proporties brengen de Range Rover Velar perfect in balans. Zijn markante Range Rover identiteit is onmiskenbaar – van de formele, krachtige proporties van het front en de vloeiende, doorlopende taillelijn tot de strakke en elegant taps toelopende achterzijde.

Onze aandacht voor de allerkleinste details is zichtbaar in de ranke flanken met de uitklapbare, volledig geïntegreerde portiergrepen. 22" lichtmetalen velgen zijn als optie beschikbaar en optimaliseren de schitterende proporties van de auto. Bovendien accentueren ze de spectaculaire verschijning van de Range Rover Velar.

Aan de achterzijde speelt het signature-design van de achterlichten een belangrijke rol bij de uitstraling van de auto. Vier achterlichtelementen, verbonden door een designpaneel met ’RANGE ROVER’ woordmerk, vormen een spraakmakend en tegelijk harmonieus ontwerpelement.

EEN TOONBEELD VAN INTERIEURDESIGN

Het interieur van de Range Rover Velar straalt elegante eenvoud uit.   Het bekende Range Rover interieurdesign met zijn krachtige en elegante horizontale lijnen is perfect gecombineerd met innovatieve kenmerken. Het resultaat is een rustgevende ambiance die de rijbeleving versterkt.  Twee naadloos geïntegreerde 10” touchscreens en tot een minimum beperkte bedieningselementen maken gemakkelijke bediening van de nieuwste, geavanceerde technologie mogelijk. Het revolutionaire ‘Touch Pro Duo’ versterkt het algehele gevoel van luxe en innovatie. Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw passagiers ontspannen op de bestemming arriveren. De gedeelde, individueel verschuifbare armsteunen optimaliseren uw rijcomfort. Prachtige materialen in het hele interieur, zoals het optionele ‘Windsor’ leder met karakteristiek ruitvormig ’Cut Diamond’-patroon, zorgen voor een eigentijds accent. Moderne, hoogwaardige stoffen, zorgvuldig gecreëerd in samenwerking met Kvadrat, Europa’s meest toonaangevende fabrikant van hoogwaardige designstoffen, worden aangeboden als alternatief voor lederen bekleding.

Door de hogere zitpositie van onze befaamde ‘Sports Command Driving Position’ kunt u verder voor u uit kijken en uw omgeving duidelijker observeren. Zo geniet u een groter gevoel van controle, ongeacht de omstandigheden of het verkeer. De optie van configureerbare ambianceverlichting biedt de keuze uit 10 lichtkleuren en zorgt zo altijd voor de juiste sfeer. Het optionele panoramadak, vast of met schuif-/kanteldeel voor, maakt het interieur nog lichter en ruimer en versterkt het contact met de omgeving.

MOTOREN EN TRANSMISSIE

Van kracht en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en verfijning; Er zijn vele verschillende motoren beschikbaar voor de Range Rover Velar. Elk van deze motoren is geoptimaliseerd voor specifieke kenmerken, zodat ze samen voldoen aan verschillende prestatiewensen. Alle motoren zijn uitgerust met Stop/Start-technologie en ‘Smart Regenerative Charging’, dat de accu oplaadt wanneer de bestuurder gas terugneemt of afremt. Zo wordt kinetische bewegingsenergie teruggewonnen en brandstof bespaard, met name in stadsverkeer. Ingenium-technologie vormt de basis voor alle viercilindermotoren in het Range Rover Velar programma. Deze motoren zijn volledig van aluminium en hebben een geringe inwendige wrijving. Ze beschikken over een stijf motorblok en twee balansassen ten behoeve van lage trillingsniveaus, wat in de praktijk voor zeer soepele prestaties zorgt.

Benieuwd naar hoe uw ideale Range Rover Velar eruit ziet? U kunt hem hier alvast CONFIGUREREN

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur